Calisthenics en bootcamp

Calisthenics toestellen kopen

Calisthenics parken en bootcampparken zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Buiten sporten is de norm geworden, een lekkere workout en dat in de buitenlucht!

 

Een calisthenics park is in de meeste gevallen voor iedereen toegankelijk, wat ervoor zorgt dat meer mensen de mogelijkheid hebben om te sporten. Niet gek dat deze buitensport dan ook steeds populairder wordt. 

 

Wilt u calisthenics toestellen of een calisthenics park kopen voor uw vereniging, gemeente of als particulier? ABC Adventure Builders bouwt calisthenics parken en beschikt als BeStrong dealer over een breed scala aan calisthenics apparatuur, zoals:

 

  • Pull-up bars (single, double en triple)
  • Calisthenics rek
  • Leg trainer
  • Workout station
  • Monkeybars
  • En nog veel meer!

Bekijk de calisthenics toestellen in onze online catalogus.

BeStrong Calisthenics toestellen

ABC Adventure is dealer van BeStrong calisthenics equipment, hét Europees topmerk van calisthenics toestellen! Dankzij hun constante innovatie ontwikkelen zij kwalitatieve toestellen tegen scherpe prijzen en zijn de calisthenics toestellen een stuk voordeliger dan van fabrikanten zoals BarManiaPro, Kompan en Yalp.

Wilt u een calisthenics park kopen? Met de producten van BeStrong bouwt ABC Adventure de mooiste sportparken voor het beoefenen van de calisthenics en bootcamp sport. 

Bekijk alle Calisthenics apparatuur in onze
ONLINE CATALOGUS

Wat is Calisthenics?

Calisthenics is een relatief nieuwe manier van sporten en is erg populair. Deze vorm van sporten houdt in dat er getraind wordt met het eigen lichaamsgewicht, in plaats van andere attributen zoals gewichten. De focus ligt daarbij met name op krachttraining.

 

Het voordeel van trainen met eigen lichaamsgewicht is dat dit niet per se in de sportschool hoeft plaats te vinden. Daardoor komt het calisthenics park steeds meer in trek. De toestellen zijn bijvoorbeeld geliefd bij gemeenten, aangezien buiten sporten een goede manier is om mensen in beweging te krijgen.

 

De sportparken staan meestal in de buitenlucht en bestaan uit verschillende stangen en rekken, ook wel calisthenics toestellen genoemd. Om optimaal te trainen met eigen lichaamsgewicht, zijn er talloze producten beschikbaar. Deze producten maken het mogelijk om bijvoorbeeld pull-ups of andere krachtoefeningen te doen.

 

ABC Adventure biedt een breed assortiment van verschillende toestellen aan. Calisthenics apparatuur kopen? Bekijk de producten in de online catalogus.

Calisthenics park kopen

We ontvangen regelmatig aanvragen om een calisthenics park te realiseren. Wilt u een calisthenics park kopen voor uw gemeente of sportvereniging? Dan bent u bij ABC Adventure bij het juiste adres. Onze calisthenics toestellen zijn gemaakt van oersterke en duurzame materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor uw calisthenics park.

 

Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Is het calisthenics park bedoeld voor de openbare ruimte en wilt u graag het hele terrein perfect hebben ingericht? ABC Terreininrichting, onderdeel van ABC Adventure, richt het terrein in naar wens.

Wat is bootcamp?

Heeft u al ooit van bootcamp gehoord? Bij een bootcamp wordt er in teamverband onder leiding van een trainer in de buitenlucht gesport. Bij bootcamp wordt er meestal ook veel aandacht besteed aan cardio. Echter wordt er ook gebruik gemaakt van krachtoefeningen, waar ook de calisthenics toestellen van pas kunnen komen. Zo kunnen zowel beide sportbeoefenaars gebruik maken van de buiten sport toestellen.

 
calisthenics-park-kopen
Ellemeet2

meer info

Bent u nieuwsgierig geworden?
Laat het ons weten

Follow Us